Alfa Romeo 164 Nasıl Araba, Alınır Mı? Kullanıcı Yorumları

Ünlü İtalyan otomobil üreticisi Alfa Romeo'nun 1988 ve 1997 yılları arasında ürettiği 164 modeli nasıl bir araba? Alınır mı? Kullanıcı yorumları

1980'li yılların son zamanlarına doğru artık elektronik donanımı daha fazla otomobiller piyasaya çıkmaya başladı. Alfa romeo'nun ilk elektronik sistemleri kullanan otomobili 164 olarak karşımıza çıktı. Çok az da olsa ülkemizde de satılmış olan Alfa Romeo 164'te dijital klima, hidrolik direksiyon, elektrikli camlar gibi donanımlar bulunuyordu.
Türkiye'de sadece 2.0 Twinspark motoruyla satılan 164'ün, yurt dışında 3.0 litre hacminde 6 silindirli motor seçenekleri de mevcut.

Alfa Romeo 164 Kullanıcı Yorumu

Ülkemizde çok olmadığı için aracı temin edip kullanma fırsatımız olmadı. Ancak araç hakkında italya ve avrupa ülkelerinin forumlarında sürekli arıza çıkardığı yazılıyor. Klima olmasına rağmen çalıştırmanın çok maliyetli olduğu söyleniyor.

Alfa Romeo 164 Alınır Mı?

Otomobil ilan sitelerinde çok az da olsa satılan bu aracı almanın bir manası olmadığını düşünüyorum. Motor bazı parçalarının fiat otomobilleriyle aynı olması mekanik yedek parçaların bulunmasını kolaylaştırabilir. Ancak kaporta aksamının parçalarını bulmak neredeyse imkansız. Çıkmacılarda bile 164 yedek parçası bulunmuyor.

Sosyal Medyada Paylaş

Share on FacebookTweet on Twitter
BU YAZIYA YORUM EKLE