Alfa Romeo 33 Nasıl Araba, Alınır Mı? Kullanıcı Yorumları

Alfa Romeo 33 çok olmasa da ülkemizde tek tük vardır. Peki Alfa Romeo 33 Nasıl bir araba, alınır mı? Kullanıcı yorumu gibi sorulara cevap arayacağız.

1983 yılında İtalyan üretici Alfa Romeo, 33 adında yeni modelini piyasaya sürdü. 1.5 motorlu olarak üretilen bu arabaların motoru 85 beygir güç üretiyor. Türkiye'de fazla satılmayan bu model, tüm dünyada 1994 yılında üretimden kaldırılmıştır.

Alfa Romeo 33 Kullanıcı Yorumu

Türkiye'de çok az bulunan bu araçların bir tanesini kullanma fırsatı buldum. Her ne kadar küçük görünse de iç mekanı oldukça geniş. İçerisinde kullanılan malzeme kalitesi vasat diyebiliriz. Aracın motor performansı orta seviyelerde öyle aman aman bir şey beklemeyin. Bana göre en eksi yönü frenleri. Fren bakımı daha yeni yapılmış olmasına rağmen Alfa Romeo 33'ün frenleri çok zayıftı. Zaten yabancı internet sitelerinde de bu arabayı kullananların en çok dert yakındığı konu frenleri olduğu görülüyor.

Alfa Romeo 33 Alınır mı?

Eğer eski araba meraklısıysanız ve farklı olmayı seviyorsanız tercih edilebilir. Ancak ben ucuz bir arabaya biniyim mantığındaysanız Alfa Romeo 33 size göre değil. Çünkü yedek parçalarını bulmak hem zor, hem de pahalı. Kısası macera aramanın bir manası yok.

Sosyal Medyada Paylaş

Share on FacebookTweet on Twitter
BU YAZIYA YORUM EKLE