Hızlı Cila Nasıl Kullanılır?

Herkes otomobilinin temiz ve parlak görünmesini ister. Bu yüzden pek çok firma otomobillerin bakımı için çeşitli ürünler üretir. Hızlı cila bu ürünlerden bir tanesidir. Bu yazımızda hızlı cilanın nasıl uygulanacağını açıklayacağız.

Hızlı cila otomobilinizin parlak görünmesini sağlayan bir çeşit kimyasaldır. Piyasada pek çok marka hızlı cila vardır. Hızlı cilada marka çok önemlidir. Ucuz ve kalitesiz cilalar aracınızın boyasına zarar verip, zamanla daha solgun bir hal almasına neden olabilir. Bu yüzden en kaliteli hızlı cila markası seçmelisiniz. Bu yazımızda reklam olmaması sebebiyle marka ismi vermeyeceğim. Ama az çok tahmin edebiliyor olmalısınız. 

Oto hızlı cila her renk araçlarda uygulanabilir. Hızlı cilayı arabanızı her yıkadıkça uygulayabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Jant temizleyici nasıl kullanılır?

Hızlı Cila Nasıl Kullanılır?

1. Adım : Aracınızı normal yıkarmış gibi su ve köpükle güzelce yıkayın. Hiçbir yerinde toz, kir, çamur kalıntısı kalmadığından emin olun. 

2. Adım : Aracınızı yıkadıktan sonra ıslakken temiz bir bezle hızlı cila spreyini bir bölgeye püskürtün ve bez yardımıyla cilayı yayın. 

3. Adım : Ardından yine temiz ve kuru bir bezle iyice kurulayın. Kuruladığınız bölgede cilanın oluşturduğu yağlı görüntünün olmadığından emin olun.

Not: Eğer varsa ucunda yumuşak sünger takılı spiral ile kurulamak daha parlak bir görüntü katacaktır. 

İşte hızlı cilanın uygulanması bu şekilde yapılmaktadır. 


Sosyal Medyada Paylaş

Share on FacebookTweet on Twitter
BU YAZIYA YORUM EKLE