Subaru Justy Nasıl Araba, Alınır Mı? Kullanıcı Yorumları

Subaru'nın minik otomobili olan Justy nasıl bir araba, alınır mı gibi sorulara yanıt ararken kullanıcı yorumuna yer vereceğiz.

Japonya'nın en sağlam otomobillerini ürettiği varsayılan Subaru Justy az sayıda da olsa Türkiye'de satılmıştır. iki farklı motor seçeneğiyle satılan Just'nin önden iki çeker ve dört çeker olanları vardır. 

Subaru Justy Nasıl Bir Araba

1.0 litre benzinli : Platin ateşlemeli 55 beygir güç üreten 3 silindirli motordur. Şehir içinde 8, şehir dışında 5 litre tüketimi vardır. Yüksek performans beklentiniz olmasın. Ancak ucuza ve az yakıtla AWD (4 çeker) zevkini yaşayabilirsiniz.
1.2 litre benzinli : Elektronik ateşlemeli motordur ve 75 beygir güç üretir.  İki ve dört çekerli versiyonları vardır. Şehir içi 7.5, şehir dışı 5 litre tüketimi vardır.

Subaru Justy Kullanıcı Yorumu

Justy'nin daha içine oturduğunuzda  o küçük cüssesine rağmen için geniş olduğunu anlıyorsunuz. İçerisi çok sade bir şekilde tasarlanmış. Ön göğüste ve kapı kollarında sert plastik malzeme kullanılmış.  1.0 motor için konuşacak olursak öyle çok seri bir performans beklemeyin. Ancak dere tepe demeden tırmanan keçi gibi bir araba. 140 km/s hıza kadar çıkabiliyor. Ancak ben ne kadar bassam da daha fazlasını yapamadım. 1.2 litre hacimli olan bariz şekilde daha performanslı. Alacaksanız 1.2 litre hacimli motorlu olanını tavsiye ederim.

Subaru Justy Alınır Mı?

İnternette hemen her parçası mevcut, ancak parçaları biraz pahalı. Subaru Justy öyle kolay kolay arıza çıkaran bir otomobil değil. Ancak ikinci eli zayıftır ve ustasını bulmak zordur. Macera aramaya gerek yok diye düşünüyorum. Ancak illaha ucuza bir 4 çeker almak istiyorsanız Justy tam size göre diyebilirim.

Sosyal Medyada Paylaş

Share on FacebookTweet on Twitter
BU YAZIYA YORUM EKLE