Ankara Oto Kurtarma Çekici Fiyatları,Telefon Numarası

Ankara'da 2020 yılı itibariyle yaklaşık 1.5 milyon otomobil bulunuyor. Bu kadar çok fazla otomobil olunca yolda kalan otomobil sayısı da öylesine çok oluyor.
Otomobilinizin markası ve modeli ne olursa olsun yolda kalma ihtimali vardır. Basit bir sensör arızası hiç olmadık zamanda ve yerde sizi yolda bırakabilir. Bu durumda aracınızın yanına ya tamirci çağıracaksınız, ya da bir çekici yardımıyla servise ya da sanayiye götüreceksiniz. Ancak yolda kalan arabaların bir çoğu yol üstüne gelen usta tarafından yapılmayacak derecede bozulur. Bir oto kurtarıcı tarafından servise götürülmesi gerekir. Ankara'da günlük onlarca trafik kazası oluyor. Bu kazalardan bir çoğunda otomobiller hareket edemeyecek kadar hasar alırlar. Kaza sonucu polisler çağrıldıktan sonra oto çekici yardımıyla araç olduğu yerden kaldırılır ve kaportacıya gider.
Telefon rehberinizde veya aracınızda mutlaka bir oto çekici kurtarıcı telefon numarası bulundurmanız lazım. Ne zaman ne şekilde yola kalınacağı belli olmayacağından sürekli aranacak telefon rehberine kaydetmelisiniz.
Ankara bir çok oto çekici ve kurtarıcı 24 saat hizmet verirler. 7/24 hizmet veren oto çekici ve kurtarıcılar, bir otomobil sahibinin en çok ihtiyaç duyacağı hizmeti verirler.
Arayacağınız oto çekici ve kurtarıcının güvenilir olması büyük önce taşıyor. Aracınızı çekici kamyonuna yüklerken işin profesyoneli olması, aracınızın daha fazla hasar almasına engel olacaktır.

Ankara Oto Çekici ve Kurtarıcı Fiyatı

Ankara'da binlerce oto çekici ve kurtarıcı bulunmaktadır. Bunlardan bazıları kurumsal, bazıları ise bireysel olarak faaliyet göstermektedir. Kurumsal çekicilerde genelde sabit ücret tarifesi varken, bireysel olarak oto kurtarıcı ve çekici hizmeti verenlerde pazarlık yapılabiliyor. Ancak her iki türde de 2020 yılı itibariyle Ankara'da oto çekici ve kurtarıcı ücreti 150 TL'dir. Ancak bu aracın çekileceği yerin uzaklığına ve yakınlığına göre değişebilen bir fiyattır. Ortalama 150 lira olan oto çekici ve kurtarıcı fiyatları pazarlıkla 100 liraya kadar düşebilmektedir. Aracınızın başına oto çekici ve kurtarıcı çağırmadan önce mutlaka önceden fiyatı isteyin. Ayrıca gelecek çekicinin fiş veya fatura kesip kesmeyeceğinden emin olun. Çünkü bir kazası sonucu çekici çağırdıysanız ve kazada kusursuzsanız çekici ücretini karşı tarafından sigortasından fatura karşılığında alacaksınız. Fatura kestirilmeyen kurtarıcı parası ödenmeyeceğini mutlaka bilmeniz gerekir.
Oto kurtarma işi profesyonellik isteyen bir iştir. Bu sebeple aracınızı çekmek için çağıracağınız oto kurtarma firması mutlaka işinin profesyoneli olduğundan emin olun.




Bu sayfa toplam   defa görüntülenmiştir.

Sosyal Medyada Paylaş

Share on FacebookTweet on Twitter
BU YAZIYA YORUM EKLE