Ford Ranger Wild Track Nasıl Araba, Alınır Mı? Kullanıcı Yorumları

Son günlerde iyice artan bir popülariteye sahip olan pickuplarda, deyim yerindeyse Ford'un ürettiği tank olan Ranger Wildtrack nasıl bir araba, alınır mı gibi sorulara yanıt ararken, kullanıcı yorumuna yer vereceğiz.
Volkswagen Amarok, ve Mercedes X'e pazarda rakip olmaya çalışan Ford en az onlar kadar heybetli bir pick-up üretme amacındaydı. Bu sebeple yeni bir model üretmek yerine zaten var olan ford ranger'i biraz daha güçlendirerek Ranger Wild Track'ı piyasaya sürdü.

Ford Ranger Wild Track Nasıl Araba?

Kaputunun altında 3.2 litre hacminde turbo dizel motor bulunuyor. Bu motor 200 beygir ve 470 Nm tork gibi hayvani bir güç üretiyor. İki, dört ve arazi dört çeker olarak şanzımanı ayarlanabilir. Otomatik vites seçeneği bulunan Ford Ranger Wild Track dış görünüş olarak bir hayli heybetli. Donanım olarak ise geri görüş kamerası, abs, esp, dört cam otomatiği, hava yastıkları, yol bilgisayarı ve cruise control (hız sabitleyici) gibi pek çok özelliği bulunuyor.

Ford Ranger Wild Track Kullanıcı Yorumu

Bugün 2019 model bir Ford Ranger Wildtrack ile zaman geçirme fırsatı buldum. İlk olarak aracın içerisine oturduğunuzda sanki dünyalara sığmayacak istediği her yere tırmanacak bir aracın içerisinde olduğunuzu hissediyorsunuz. Yerden oldukça yüksek olan bu aracın kullanımı ise bir hayli hafif. Benim ilk dikkatimi çeken şey direksiyonunun hafif olması. 200 beygirlik motoru aracı resmen şahlandırıyor. Yani yokuş felan dinlemeden istediğiniz hızda tırmanabiliyorsunuz. Yani Volkswagen amorok mu, ford ranger Wild Track mı diye soracak olursanız, Ranger wild track bir adım daha önde geldi bana. Arazide muhteşem bir performansı var. Dağ tepe demeden tırmanıyor. Özellikle yukarı doğru olan hava şinorkeli sayesinde 1 - 1.5 metre derinliğindeki sudan rahatlıkla geçebiliyor. O kadar heybetli görüntüsünün altında, pamuk gibi kolay kullanım kolaylığı sunuyor.
Ford Ranger Wild Track içi
Ford Ranger Wild Track içi


Ford Ranger Wild Track Alınır Mı?

Amerikan filmlerinde görmeye alıştığımız Wild Track tam bir amerikan aracı. 5 Silindirli motoru sayesinde rakiplerine göre çok avatanjlı. Eğer arazi aracı olarak Volkswagen Amorok, Mercedes x ve Ford Ranger Wild Track arasında kaldıysanız, Wild Track'ın bir adm önde olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca yedek parça ve servis olarak bir adım daha önde. 


Sosyal Medyada Paylaş

Share on FacebookTweet on Twitter
BU YAZIYA YORUM EKLE