Buick Le Sabre Nasıl Araba, Alınır Mı? Kullanıcı Yorumları

Safkan Amerikan otomobili olan Buick'in üretmiş olduğu Le Sabre nasıl bir araba, alınır mı gibi sorulara yanıt ararken, kullanıcı yorumuna yer vereceğiz.
İlk modeli 1959 yılında üretilen ve 2005 yılına kadar satılan Le sabre, safkan bir amerikan otomobili. Ben bugün bunlardan bir tanesi ile biraz zaman geçirme fırsatı buldum. 

Buick Le Sabre Nasıl Bir Araba

Benim kullanmış olduğum 1994 modeldi. İçerisinde 6 silindirli, 170 beygir ve 305 Nm tork güç üreten bir motor var. Donanım olarak ABS, hava yastığı, koldan 4 ileri otomatik vites ve cam otomatikleri gibi özellikleri bulunuyor. 3.8 litre hacmindeki benzinli motor şehir içinde 17, şehir dışında ise 11 litre yakıt tüketiyor. 

Buick LeSabre Kullanıcı Yorumu

İçerisine oturduğunuzda Avrupa arabalar gibi dar bir alan değil, bildiğiniz salon gibi bir araba sizi karşılıyor. Konfor adına her şey düşünülmüş. Şehir içinde motorun gücü harika, ancak park etmek aracın boyutlarının büyük olması nedeniyle biraz sorun olabiliyor. Araba ile Ankara sokaklarında gezerken, bu Amerikalıların rahatına düşkün adamlar olduğunu bir kez daha anladım. Gerçi adamlar böyle güçlü ve büyük arabalara binebilmek için bir sürü masumun kanını akıtıyor petrol uğruna. Neyse siyaseti bırakıp Le sabre'ye dönelim. Koldan vitesli şanzımanın vites geçişleri güzel. Yüksek hızlarda ise bana yol tutuşu biraz daha zayıf gibi geldi. Kilometre sayacı mil cinsinden olduğu için navigasyondan hızımı kontrol ettim. 150 km/s hızla giderken bile Buick Le Sabre'nin motorunda hiç zorlanma belirtisi yok.

Buick Le Sabre Kullanıcı Yorumu

General Motors markası olan Buick'in bırakın Türkiye'yi Avrupa'da bile bir servis ağı neredeyse hiç bulunmuyor. Eğer bunlardan bir tanesine sahip olursanız yedek parçalarının Amerika'dan gelmesini beklemeyi göze almalısınız. Ha parçaları Amerika'da ucuz ancak Türkiye'ye ne kadara gelir bilmiyorum.

Sosyal Medyada Paylaş

Share on FacebookTweet on Twitter
BU YAZIYA YORUM EKLE