BMW 6.40 D Gran Coupe Nasıl Araba, Alınır Mı? Kullanıcı Yorumları

BMW 6.40 D Gran Coupe ile biraz vakit geçirme fırsatı buldum. Bu tasarım harika otomobil nasıl bir araba, alınır mı? Kullanıcı yorumu paylaşımıyla sizlerle.
BMW 6.40 Grand Cuope'yi ilk gördüğüm zaman tasarımı beni çok şaşırttı. Dört kapılı bir sedan bir kadar yakışıklı olabilirdi. Bana göre rakipleri olan Mercedes CLS ve Porsche panamera'dan daha güzel bir tasarıma sahip. 

BMW 6.40 D Nasıl Araba?

Otomobilin içine ilk oturduğunuzda spor tasarımın içine yansıdığını görebiliyorsunuz. Tek kapı coupe tarzı dört kapılı bir otomobil olması sizi şaşırtıyor. BMW'nin tarihi boyunca yapmış olduğu en iyi otomobillerden bir tanesi diyebilirim. Kaputunun altında 306 beygir ve 630 Nm tork güç üreten 6 silindirli dizel motoru bulunuyor. Donanım olarak anlatmaya gerek yok sanırım. BMW 6.40 Gran Coupe'nin kullanım amacı konfor ve performansın bir araya gelmesi diyebiliriz. Kapı içindeki kırmızı ışıklı BMW yazısı, gösterge panelinde kırmızı ve mor ağırlıktaki ışıklandırma arabaya çok farklı hava katmış.

BMW 6.40 d Gran Coupe Kullanıcı Yorumu

Araba ile bir gün boyunca şöyle bir gezme fırsatı yakalım. Altımdaki canavarın farkındaydım. İlk olarak şehir içerisinde biraz turlamak istedim. Kısa mesafelerde ara hızlanması harika, hatta ışıklarda durup kalktığımda, yanımdaki arabaların aynada kaybolduğu görmek harika bir his. Arama ben daha çok bu altımdaki canvarın ne kadar hızlara çıkabileceğini görmek için otobanda soluğu aldım. Otobana çıkıp 6.40 Gran Coupe'nin gazına köklediğimde torkun gücünü ciğerlerimde hissettim. Beni koltuğa yapıştırdı ve 10 saniye gibi bir sürede 160 km/s hıza çıkabildi. 200 kilometre hıza ise rahatlıkla çıkmasına rağmen yolda ne bir savrulma nede direksiyonda bir titreme vardı. Kendim korktuğum için daha fazla çıkmak istemedim ve gazdan ayağımı çektim.

BMW 6.40 D Gran Coupe Alınır Mı?

Rakipleri olan Mercedes CLS ve Porsche Panamera'dan hiç bir eksik yönü yok. Hatta tasarım olarak ikisinden de güzel diyebilirim. Tabi zevkler tartışılmaz. 2020 Ocak ayı itibariyle 500 bin lira gibi bir fiyata satılan BMW 6.40 D Gran Coupe tercih edilebilir bir otomobil olarak duruyor. Ayrıca bu kadar güçlü motorun şehir içinde 7, şehir dışında ise 5 litre yaktığını bilmek almak için bir sebep daha olarak duruyor.

BMW 6.40 D Gran Coupe Fotoğrafları

BMW 6.40 Gran Coupe İçinden bir resim
BMW 6.40 D Gran Coupe Önden Görünüşü
BMW 6.40 D Gran Coupe Arkadan Görüntüsü

Sosyal Medyada Paylaş

Share on FacebookTweet on Twitter
BU YAZIYA YORUM EKLE