Fiat Ulysse Nasıl Araba, Alınır Mı? Kullanıcı Yorumları

Fiat'ın 1994 ile 2010 yılları arasında ürettiği ama Türkiye'ye çok fazla getirmediği minivan aracı olan Ulysse nasıl bir araba, alınır mı gibi sorulara yanıt ararken kullanıcı yorumuna yer vereceğiz.

Fiat, 1993 yılında özellikle büyük arabaları seven Alman ve İtalyan kullanıcılar için yeni bir model olan Ulysse modelini tanıttı ve 1994 yılında satışa sundu. 

Fiat Ulysse Nasıl Bir Araba?

İsteğe göre 7 kişilik olabilen bu MPV, Türkiye'de çok az sayıda satılmıştır. Zaten yollarda öyle çokça görebileceğiniz bir araba değil.  Ulysse'nin 2.0 atmosferik 135 beygir ve 2.0 turbo 145 beygirlik iki benzinli motorunun yanı sıra, multijet'in atası olarak kabul edilen 2.2 litrelik 130 beygir ve 320 Nm tork güç üreten motoru vardır. Benzinli motorların şehir içinde 12, şehir dışında 8 litre, 2.2 dizel motorun ise şehir içinde 9, şehir dışında ise 6 litre yakıt tüketimi var. Donanım olarak cam tavan, katlanır koltuklar, hidrolik direksiyon, ön cam otomatikleri ve klima gibi özellikleri mevcuttur. 

Fiat Ulysse Kullanıcı Yorumu

Trafikte daha önce hiç görmediğim bir arabayı kullanmanın heyecanı vardı. İçine oturduğumda sanki bir minibüsün içinde oturuyormuşum hissi oluştu. Oldukça geniş bir iç hacmi var. Şehir içinde ara hızlanmaları idare eder derecede. Ancak bu arabanın performans için değil, geniş aileler için üretildiğini unutmamak lazım. Uzun yolda ise insanı hiç yormuyor. Yaylana yaylana yolculuk ediyorsunuz. Yol tutuşu yüksek olduğu için öyle aman aman değil. Ama çok kötü de sayılmaz. 

Fiat Ulysse Alınır Mı?

Motor ve yürüyen aksam parçalarını belki bulabilirsiniz. Ancak kaporta aksamında bir parçayı bulmanız neredeyse imkansız. Fiat bayilerini bırakın hurdacılarda bile yok. Eğer ki ben parçasını bulurum diyorsanız alabilirsiniz. Ancak ucuz fiyatına aldanarak alırsanız ilk parça sorunun da çok büyük sıkıntılar çekebilirsiniz. Ayrıca ikinci el piyasası da hiç yok. Büyük ihtimal son sahibi olacağınız arabalardan bir tanesi.


Sosyal Medyada Paylaş

Share on FacebookTweet on Twitter

1 yorum:

Yedek parçası yok haberiniz olsun

BU YAZIYA YORUM EKLE